Over Rondvaart Wiljo

Rondvaart Wiljo is al sinds 1980 actief in het organiseren van de mooiste rondvaarten, dagtochten en evenementen op de Maas en omliggende rivieren. Wij bieden rondvaarten van 1 uur, 2 uur, compleet verzorgde dagtochten en feesten & partijen voor particulieren of zakelijke gelegenheden.  
feesten en uitjes voor elke gelegenheid

De schepen liggen aan de Molensteiger in het historische vestingstadje Heusden: een van de prachtigste steden langs de Maas, een locatie welke op zichzelf al een bezoek waard is. 

Al sinds 1980 varen wij de mooiste tochten over de Maas en omringende rivieren. Eerst alleen met rondvaartboot Wiljo en later is onze vloot uitgebreid! We zijn gegroeid van één schip naar maar liefst drie schepen, met elk hun eigen capaciteit en uitstraling. Zo ligt er altijd een schip klaar die past bij jouw wensen. Hoe groot of klein jouw gezelschap ook is.

Bekijk hier onze andere locaties

Boei26 Maarssen

Straatweg 60

3604 BC Maarssen

Tel: 0346- 554 400

Sales@boei26.nl

www.boei26.nl

Neem je favoriete gezelschap mee voor een prachtige tour over de Vecht, of vaar zelf met een eigen sloep door de grachten van Utrecht.

Rederij Leerdam

Energieweg 13B

4143 HK Leerdam

Tel: 0345- 651 269

Info@rederijleerdam.nl

www.rederijleerdam.nl

Bij rederij leerdam is er keuze uit veel verschillende arrangementen. Ga mee met een mooie dinercruise over de Linge, of ga je toch voor een seizoenstocht?