RIB arrangement op de Maas

Razen over de golven. Vol adrenaline, spanning en met 80 km/h over de Maas. Dat is wat je staat te wachten als je kiest voor het RIB arrangement op de Maas. Dit arrangement is niet voor de angsthazen! Je begint met een rustige tocht via de Afgedamde Maas, Merwede en de Biesbosch, waar je bij Woudrichem plots wordt overvallen door de RIB boten. Een verrassende wending voor jouw dagje uit. 

Het programma

Om 13:00 uur word je verwacht aan boord. We beginnen de dag rustig: met koffie en gebak. We varen rustig door mooie landschappen en verre uitzichten. Na twee uur varen komen we bij Woudrichem: nu gaat het gebeuren. Na uitleg en veiligheidsvoorschriften stap je in groepen over in de RIB boot. Je moet niet bang zijn om nat te worden en om hard te gaan! Pure adrenaline door je aderen: dat is wat je kunt verwachten. Na 1,5 tot 2 uur is iedereen weer aan boord en gaan we door naar de Biesboschsluis in Werkendam. 

Je hebt vast honger na al deze (onverwachtse) avonturen: om 18:00 openen we het buffet. Op de terugweg van Heusden heb je rustig de tijd na te praten, en te genieten. Deze keer op een boot die rustig over de golven heen deinst. Om 21:00 is de boot weer terug in Heusden.

Toch liever een uitje in iets rustiger vaarwater? Ga dan voor onze toffe Escape Room, of kies voor één van onze dagtochten

 

Dit is wat je kunt verwachten

 

Prijs arrangement:

€ 150,- per persoon

 

 

Meer informatie?

 

   

Anderen bekeken ook

4 uur

25-100

95

Fout feestje op de Maas

Een fout feestje op de Maas, en niet zomaar één. Een unieke ervaring met gastheer en entertainer Johnny. Een avond met feest, foute muziek en foute outfits. Ons motto? Hoe fouter, hoe beter!

4 uur

25-100

85

Feestje op de Maas

Jouw feestje op een boot op de Maas? Varen langs de mooiste landschappen, met een biertje, wijntje of frisje in je hand? Onbezonnen feest vieren, zonder rekening te houden met de buren? Geen probleem! Wij regelen het voor je.

4 uur

25-100

105

70's discoparty op de Maas

Ga een avondje terug in de tijd met onze Seventies Disco Party! Wie wilt dat nu niet? Met je vrienden, familie of collega’s genieten van de beste hits uit de jaren 70. Na deze avond heb jij gegarandeerd de Disco Fever weer helemaal te pakken.

4 uur

25-100

100

Skihut op de Maas

Trek je tiroler outfit maar uit de kast: want we toveren de Wiljo boot om tot echte skihut! Geen skihut op de berg, maar een skihut op de boot. Wie wilt dat nu niet? Dus: ben jij op zoek naar een uniek feest voor in de winter? Dan is dit je kans.

Zij gingen je voor!