Lunchen in een Betoverende Kerstsfeer op de Maas

Wat is er nu gezelliger dan tijdens de feestdagen samen met familie, vrienden of collega’s te genieten van een heerlijke lunch, omringd door de betoverende winterse pracht van het water?
 
Bij Rondvaart Wiljo verwelkomen we je graag met een warm kopje koffie voordat we je meenemen op een magische tocht over de majestueuze Maas, die is gehuld in een fonkelende wintermantel.

Het programma

Een warm ontvangst

Bij aankomst op de kade word je hartelijk begroet door een van onze vriendelijke kapiteins, die je begeleiden naar ons schip, waar je avontuur op het winterse water begint.

Een betoverende vaart

Om 11.00 uur vertrekken we onder het genot van een heerlijke kop koffie, terwijl de Maas zich voor je uitstrekt, glinsterend in de winterse zon. Al snel zal ons lunchbuffet worden geopend, gevolgd door een uitgebreid dessertbuffet dat doet denken aan een feestelijk kerstdiner, met smaken en geuren die je hart verwarmen.

Ontdekkingstocht in kerstsferen

Onze route voert ons langs schilderachtige plekjes zoals Heusden, de Andelse Maas en de grens tussen Brabant en Gelderland. Het uitzicht is een sprookjesachtige afwisseling van pittoreske dorpjes op de dijken, jachthavens met fonkelende lichtjes, oude molens en typisch Hollandse panorama's. Tijdens de tocht geniet je niet alleen van het prachtige winterse uitzicht, maar ook van een voortreffelijke lunch die je in de kerstsfeer brengt.

Einde van de Winterse Reis

Hopelijk kijk je met een tevreden glimlach terug op de heerlijke kerstmaaltijd en het schitterende winterlandschap dat aan je voorbijtrok. We hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen voor nieuwe winterse avonturen en onvergetelijke kerstherinneringen op de Maas!

Dit is wat je kunt verwachten

 

Prijs arrangement:

€ 59,50 per persoon
€ 29,75 per kind 4-11 jr

We varen uit vanaf 25 personen

Meer informatie?

Is de boot verwarmd in de herst en winter?

Zowel het schip de Wiljo en de Zeearend hebben een verwarmd binnendek aan boord. Hier kun je gezellig warm zitten en genieten van de omgeving onder het genot van een hapje en drankje.

Is er een buitendek aanwezig?

Bij droog weer kunt u heerlijk buiten op het dek zitten. 

Zijn kinderen toegestaan?

Alle kinderen zijn toegestaan. Echter voor kinderen zonder zwemdiploma vragen wij wel om deze op het buitendek te voorzien van één van de beschikbare zwemvesten.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn op de pier?

Wij vragen iedereen 15 minuten voor vertrektijd aanwezig te zijn op de pier in Heusen.