Bij Wiljo organiseren wij de beste en goed verzorgde feestjes, op de golven van de Maas!

Wat is er op het nieuwjaarsborrel

Diverse lekkere hapjes

Geniet van het assortiment aan verschillende hapjes.

Verschillende drankjes

Drank gecombineerd met hapjes maakt het feest nog beter.

Een uitgebreid buffet

Voor een volledige kerstsfeer kan een kerstdiner niet ontbreken.

Kerstfeest vieren bij Wiljo

Wil jij je kerstfeest vieren met jouw collega’s? Dat kan perfect bij Wiljo. Op een van onze schepen heb jij de leukste avond met jouw collega’s. Onze schepen zijn perfect voor grote groepen. Met jouw groep vaar jij over de Maas en heb jij een perfecte avond. 

Wij passen het arrangement aan op jouw wensen. Hieronder vallen de verschillende hapjes die wij serveren en afhankelijk van het arrangement wat jij kiest ook de drankjes. 

De mooiste tochten over de Maas: al sinds 1980

De allereerste boot voer uit in 1980, dat is alweer langer dan 40 jaar geleden. Sinds het officiële ontstaan van Wiljo in 1995 zijn we gegroeid van een vloot bestaande uit één boot naar drie boten, met elk hun eigen capaciteiten en uitstraling. De mooiste en historische rondvaarten, de beste themafeesten en verbindende bedrijfsfeesten. Onze boten hebben al veel mogen meemaken.

Genieten van ons heerlijke hapjes

Jouw kerstfeest bij Wiljo betekent ontspannen genieten. Het personeel aan boord voorziet jouw gasten van drankjes en hapjes, variërend van bitterbal tot heerlijke amuse. Op tafels staan nootjes en zoutjes en de gasten kunnen bij onze bar zelf hun drankjes halen. Het enige wat jij hoeft te doen is feest vieren. Ongeveer één uur voordat de boot weer terugkeert in de haven serveren we een heerlijk satébuffet. Denk aan satéstokjes, salades, kroepoek en stokbrood.

Samen gezellig borrelen

Genieten van overheerlijke eten en drank, op de golven van de Maas. Wiljo heeft een breed assortiment aan verschillende soorten dranken, die geschikt zijn voor elk soort feest.

Specifieke diëten of allergieën?

Zijn er specifieke diëten of allergieën waarvan wij af moeten weten om jouw feest helemaal compleet te maken. Laat het ons weten.

Partyboot zeearend

Schip Wiljo

Anderen bekeken ook

Nieuwjaarsuitje op
de Maas

Kerstfeest op
de Maas

Reacties van de gasten

Wil jij een onvergetelijk kerstfeest organiseren?