Onze vloot

In 1995 begonnen we met één schip: het bekende schip Wiljo. Ondertussen is onze vloot uitgebreid met maar liefst drie schepen, elk met hun eigen capaciteit en uitstraling. Wij stellen aan je voor: Schip Wiljo, Salonboot Koosje en partyschip Zeearend. Wij zijn trots op onze vloot! 

Onze vloot zetten we in voor de rondvaarten & dagtochten, maar ook voor zakelijk of feestjes & uitjes. Lees hieronder uitgebreid over onze schepen en kies welke het beste bij jouw wensen en behoeftes past.

Schip Wiljo

Onze rots in de branding, onze trots. Ons allereerste schip dat nog steeds plezier geeft aan vele mensen tijdens de rondvaarten en dagtochten. Schip Wiljo heeft een stalen luxe motor en binnen een capaciteit van 60 mensen. Binnen tref je de vibe van een nostalgisch bruincafé inrichting. Bij mooi weer biedt het bovendek plaats aan nog eens 80 personen extra. Zie je jezelf al zitten, met een lekker drankje en je gezicht in de zon? Terwijl je dobbert over de golven? 

Rolstoeltoegankelijkheid

Schip Wiljo beschikt over een lift voor rolstoelen, deze is echter alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. 

Schip Zeearend

Partyschip Zeearend is een voormalige vrachtschip welke in 1990 omgebouwd tot partyschip. De zeearend heeft een capaciteit tot 160 personen (max 200 bij recepties), beschikt over een professionele keuken en is geschikt voor langere tochten en feesten. 

 

Rolstoeltoegankelijkheid

Schip Zeearend heeft een vijftal traptreden om in de salon te komen, hiervoor is een gootje aanwezig welke alleen voor handgeduwde rolstoelen geschikt is. 

Dagtochten

6,5 uur

1-100

79,50

Dagtocht
Biesbosch

Een dagtocht langs en door de Biesbosch is 6,5 uur aan rust en een prachtige uitzichten. Grote rietkragen, veel watervogels en weides vol schapen. Een waanzinnig natuurgebied waar met mooi weer ook veel pleziervaart is.

6,5 uur

1-100

79,50

Dagtocht Bommelerwaard

Bommelerwaard: het eiland tussen de Maas en de Waal. Een rondje Bommelerwaard duurt 7 uur: we varen langs dorpjes, onder bruggen door, langs havens en door sluizen. En natuurlijk, de mooiste natuur. Nederland op z’n best!

6,5 uur

25-100

79,50

Dagtocht
Gorinchem

Genieten op de golven van de Maas en de Andelse Maas, én een nieuwe stad ontdekken? Dat kan met de dagtocht naar Gorinchem. Tijdens deze dag varen we naar Gorinchem, waar je een aantal uur de tijd krijgt om de stad te bezoeken. 

5,5 uur

25-100

79,50

Dagtocht
Woudrichem

Genieten op de golven van de Maas en de Andelse Maas, én een nieuwe stad ontdekken? Dat kan met de dagtocht naar Woudrichem. Combineer een boottocht met het bezoeken van de mooie stad Woudrichem.