Genieten op de golven van de Maas? Dat kan met onze rondvaarten van één uur en met onze compleet verzorgde dagtochten. Onze rondvaarten en dagtochten starten allemaal in het monumentale vestingstadje Heusden: vanuit daar varen we naar vele mooie bestemmingen. Wat dacht je van een van onze populaire tochten door de Biesbosch of door de Bommelerwaard?

Rondvaarten & Brunch

Wij bieden rondvaarten van één uur welke via een vast vaarschema twee keer per dag vertrekken. Indien gewenst kun je lekker blijven zitten en tussen de twee rondvaarten genieten van het uitzicht op de haven onder het genot van een hapje en drankje.
Op Zondagen varen wij uit voor een brunch tour van 3 uur waarbij u tijdens de vaartocht een heerlijke brunch geserveerd krijgt. 

Een compleet verzorgde dagtocht

Of ben je op zoek naar een compleet verzorgde dagtocht? Inclusief koffie en gebak bij aankomst, onbeperkt drankjes en een uitgebreide lunch onderweg? Kom aan boord! Op onze dagtochten word je compleet verzorgd, we hebben een aantal mooie routes voor je uitgestippeld.
De dagtochten zijn voor groepen vanaf 25 personen ook exclusief te boeken.

 

Onze Rondvaarten en Dagtochten

Wij bieden rond- en brunch vaarten van één uur of twee uur en dagtochten van 6,5 uur. Lees hieronder alles over onze tochten of boek direct jouw favoriet. Ben je op zoek naar een dagtocht op maat? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan

Dagtochten

6,5 uur

1-100

79,50

Dagtocht
Biesbosch

Een dagtocht langs en door de Biesbosch is 6,5 uur aan rust en een prachtige uitzichten. Grote rietkragen, veel watervogels en weides vol schapen. Een waanzinnig natuurgebied waar met mooi weer ook veel pleziervaart is.

6,5 uur

1-100

79,50

Dagtocht Bommelerwaard

Bommelerwaard: het eiland tussen de Maas en de Waal. Een rondje Bommelerwaard duurt 7 uur: we varen langs dorpjes, onder bruggen door, langs havens en door sluizen. En natuurlijk, de mooiste natuur. Nederland op z’n best!

6,5 uur

25-100

79,50

Dagtocht Slot Loevestein

Een boottocht over de Bergsche Maas én een uitstapje bij Slot Loevestein. Wie wil dat nu niet? In deze dagtocht leggen we even aan bij Slot Loevestein: hier krijg je 2 uur de tijd om het kasteel en de prachtige omgeving op eigen tempo te bekijken.

5,5 uur

25-100

79,50

Dagtocht
Woudrichem

Genieten op de golven van de Maas en de Andelse Maas, én een nieuwe stad ontdekken? Dat kan met de dagtocht naar Woudrichem. Combineer een boottocht met het bezoeken van de mooie stad Woudrichem. 

6,5 uur

25-100

79,50

Dagtocht
Gorinchem

Genieten op de golven van de Maas en de Andelse Maas, én een nieuwe stad ontdekken? Dat kan met de dagtocht naar Gorinchem. Tijdens deze dag varen we naar Gorinchem, waar je een aantal uur de tijd krijgt om de stad te bezoeken. 

6,5 uur

Dagtocht op maat

Staat er geen dagtocht bij die aan al jouw wensen voldoet? Wij bieden ook dagtochten op maat aan! Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Denk aan een vaarroute op maat, en zelfs de op- en afstapplekken zijn te bespreken.

Rondvaarten & Lunchtours

1 uur

1-100

15

Rondvaarten
1-uur

Onze 1 uurs rondvaarten zijn rustgevend en afwisselend, een unieke beleving door uitgestrekte natuurgebieden. Een landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden.

3 uur

1-100

49,50

Lunchtour
3-uur

Hoe leuk is het om met familie, vrienden of collega’s lekker uitgebreid te lunchen op het water? We ontvangen je met koffie en thee en nemen je mee op een verrassende tour over de afgedamde Maas.

Tijdens deze rondvaart serveren we heerlijke lunch en zijn alle drankjes inbegrepen.

3 uur

1-100

45,50

Mosselen op de Maas

Altijd al een keer met je vrienden, familie of collega’s op een unieke locatie mosselen willen eten? Dan is dit jouw tour. Varend over de Maas met een pan mosselen, leer je Nederland op een heel andere manier kennen.

Zakelijke gelegenheid?

Voor een zakelijk event of bedrijfsfeest ben je bij Rondvaart Wiljo aan het juiste adres.   

Zij gingen je voor!