Ontspannen genieten op zondag van een uitgebreide brunch terwijl het landschap aan u voorbij trekt; wat wilt u nog meer? Reserveren is noodzakelijk en kan zowel individueel als met een groep.

Tijdens de tocht trekt het landschap aan u voorbij, vanuit de haven van Heusden varen we over de maas en Andelse maas, we varen op de grens van Brabant en Gelderland. Het uitzicht is een variatie van kleine dorpjes op de dijken, recreatie, haventjes, molens en Hollandse vergezichten. Tijdens de tocht geniet u niet alleen van het mooie uitzicht maar ook van een heerlijke brunch.

We serveren eerst een heerlijk kopje tomaten soep.
Verder bestaat de brunch uit: Pasteitje met kippenragout, sandwich met roomkaas en zalm, wrap, mini sausijsje, huzarensalade chocoladebroodje, koffiebroodje, muffin, berliner bol.
Bij de brunch serveren we koffie, thee en melk.

Prijzen
€ 51,50 p.p.

Data en tijden 2022
Elke zondag van april t/m oktober
Tijd: van 11:30 tot 13:30 uur. Inschepen 11.00-11.30 uur.

Deze tocht gaat door bij minimaal 15 personen.

Rolstoeltoegankelijkheid 
Onze brunch rondvaart wordt afhankelijk van de beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen gevaren met schip Wiljo of Zeearend. Informatie met betrekking tot de rolstoeltoegankelijkheid van onze schepen vindt u hier.

Voor gezelschappen vanaf 25 personen is het ook mogelijk om deze tocht op andere data exclusief met uw gezelschap te maken. Wij maken daarvoor graag een offerte op maat voor u, neem hiervoor contact met ons op.

Naast deze brunch rondvaart, varen we ook 1-uur durende rondvaarten op zondagen om 13.30 uur en 15.00 uur. Voor een overzicht hiervan klikt u hier.