Brunch tour

Hoe leuk is het om met familie, vrienden of collega’s lekker uitgebreid te brunchen op het water? We ontvangen je met koffie en thee en nemen je mee op een verrassende tour over de Maas.
 
Tijdens deze rondvaart serveren we heerlijke lekkernijen en zijn alle drankjes inbegrepen. Boek gemakkelijk online of vraag een offerte aan.
 

Tijdens de tocht trekt het landschap aan u voorbij. Vanuit de haven van Heusden varen we over de maas en Andelse maas, we varen op de grens van Brabant en Gelderland. Het uitzicht is een variatie van kleine dorpjes op de dijken, recreatie, haventjes, molens en Hollandse vergezichten. Tijdens de tocht geniet u niet alleen van het mooie uitzicht maar ook van een heerlijke brunch.

Dit is wat je kunt verwachten

 

Prijs arrangement:

€ 49,50 per persoon
€ 27,00 per kind 4-11 jr

We varen uit vanaf 15 personen

De brunchtour is exclusief te boeken vanaf 25 deelnemers op maandag t/m donderdag en vanaf 35 personen van vrijdag t/m zondag.27

Meer informatie?

 

 

Vaardata:

Onze dagtochten worden afhankelijk van de beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen gevaren met schip Wiljo of Zeearend. Wij doen ons best om onze schepen toegankelijk te maken voor iedereen! Onze schepen zijn toegankelijk voor mindervaliden.

 Meer informatie vind je hier.

Anderen bekeken ook

15 uur

1-100

15,50

Rondvaarten
1,5 uur

De route van onze rondvaarten van 1,5 uur is rustgevend en afwisselend, uniek en gestrekt. Een landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden.

6,5 uur

25-100

79,50

Dagtocht Woudrichem

Genieten op de golven van de Maas en de Andelse Maas, én op je gemak een nieuwe stad ontdekken? Dat kan met deze 6,5 uur durende dagtocht naar Woudrichem. Woudrichem is een mooi gelegen vestingstadje aan de samenvloeiing van de Maas en de Waal.

6,5 uur

1-100

79,50

Dagtocht
Biesbosch

Een dagtocht langs en door de Biesbosch is 6,5 uur aan rust en een prachtige uitzichten. Grote rietkragen, veel watervogels en weides vol schapen. Een waanzinnig natuurgebied waar met mooi weer ook veel pleziervaart is. Geniet van een prachtige rondvaart over de Biesbosch.

 

 

6,5 uur

1-100

79,50

Dagtocht Bommelerwaard

Bommelerwaard: het eiland tussen de Maas en de Waal. Een rondje Bommelerwaard duurt 6,5 uur: we varen langs dorpjes, onder bruggen door, langs havens en door sluizen. En natuurlijk, de mooiste natuur. Nederland op z’n best!

Zij gingen je voor!