Rondvaart Gorinchem, geniet van een mooie dagtocht

Genieten op de golven van de Maas en de Andelse Maas, én een nieuwe stad ontdekken? Dat kan met de dagtocht naar Gorinchem. Gorinchem is een prachtig vestingstadje met vestingwallen die helemaal rondom de stad lopen en een mooi uitzicht over de rivieren geven. Dat zie je niet vaak meer in Nederland. Een stad boordevol fijne stadswandelingen, musea en natuurlijk de Grote Toren. Met welk gezelschap je ook bent, een dagtocht Gorinchem is altijd een goed idee. De perfecte combinatie van ontspannen op de golven en slenteren door een authentieke stad. Of zit jij liever op een fijn terras met een lekker drankje?

Let op

Deze dagtocht vaart niet via een vast vaarschema en is exclusief te boeken vanaf 25 deelnemers op maandag t/m donderdag en vanaf 35 personen van vrijdag t/m zondag.

Met minder personen? Neem dan even contact met ons op of bekijk ons vaarprogramma.

 

Route van de rondvaart Gorinchem

Een dagtocht over de Maas en de Andelse Maas, langs de dorpjes Wijk en Aalburg, Veen, Aalst en Andel. Bij Andel varen we door de Wilhelminasluis. Na de Wilhelminasluis varen we nog een half uur verder: naar de haven van Gorinchem. In Gorinchem heb je 1,5 uur de tijd om het stadje te ontdekken en te verkennen.

Zo ziet een rondvaart met Wiljo eruit

Om half 10 heten we je welkom aan boord! Om 10 uur vertrekken we onder het genot van een goed stuk gebak en een kopje koffie of thee. Na een ochtend genieten van prachtige uitzichten heb je vast honger gekregen: om 11:30 serveren we ons uitgebreide lunchbuffet. Na de lunch kun rustig je eten laten zakken en je laten rondvaren op de golven. Rond 12:30 zullen we aanmeren in Gorinchem. Hier heb je 1.5 uur de tijd om de stad te ontdekken en verkennen. Om 14:00 zullen we weer vertrekken Om 15:00 uur begint de borrel! Bij de borrel horen natuurlijk onbeperkt nootjes en zoutjes, en ook is er koffie, thee, bier, wijn en fris. Om 16:30 komen we weer aan in de haven in Heusden en zit deze fijne dag op het water erop.

Een dag compleet verzorgde rondvaart:

 

Prijs arrangement:

€ 79,50 per persoon

Meer informatie?

 

    Vaarprogramma:

Deze dagtocht vaart niet via een vast vaarschema. Boek een datum die jou het beste uitkomt via ons online reserveringssysteem.

De dagtocht is exclusief te boeken vanaf 25 deelnemers op maandag t/m donderdag en vanaf 35 personen van vrijdag t/m zondag.

Met minder personen? Neem dan even contact met ons op.

Deze dagtocht is onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de steiger

Onze dagtochten worden afhankelijk van de beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen gevaren met schip Wiljo of Zeearend. Wij doen ons best om onze schepen toegankelijk te maken voor iedereen! Onze schepen zijn toegankelijk voor mindervaliden.

 Meer informatie vind je hier.

Anderen bekeken ook

1 uur

1-100

15

Rondvaarten
1-uur

De route van onze rondvaarten van 1 uur is rustgevend en afwisselend, uniek en gestrekt. Een landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden.

3 uur

1-100

49,50

Brunchvaart 3-uur

Met familie of vrienden gezellig uitgebreid te brunchen op het water? We ontvangen je met koffie, thee of verse sap en nemen je mee op een prachtige tour over de Maas.
Tijdens deze rondvaart serveren we op etagères heerlijke lekkernijen en drink je onbeperkt.

6,5 uur

1-100

79,50

Dagtocht
Biesbosch

Een dagtocht langs en door de Biesbosch is 6,5 uur aan rust en een prachtige uitzichten. Grote rietkragen, veel watervogels en weides vol schapen. Een waanzinnig natuurgebied waar met mooi weer ook veel pleziervaart is.

6,5 uur

1-100

79,50

Dagtocht Bommelerwaard

Bommelerwaard: het eiland tussen de Maas en de Waal. Een rondje Bommelerwaard duurt 7 uur: we varen langs dorpjes, onder bruggen door, langs havens en door sluizen. En natuurlijk, de mooiste natuur. Nederland op z’n best!

Zij gingen je voor!