Dagtocht Gorinchem

Genieten op de golven van de Maas en de Andelse Maas, én een nieuwe stad ontdekken? Dat kan met de dagtocht naar Gorinchem. Deze dagtocht duurt in totaal 6,5 uur en kost €75 per persoon. Gorinchem is een prachtig vestingstadje met vestingwallen die helemaal rondom de stad lopen en een mooi uitzicht over de rivieren geven. Dat zie je niet vaak meer in Nederland. Een stad boordevol fijne stadswandelingen, musea en natuurlijk de Grote Toren. 

Een dag met plezier voor jong én oud. Met welk gezelschap je ook bent, een dagtocht Gorinchem is altijd een goed idee. De perfecte combinatie van ontspannen op de golven en slenteren door een authentieke stad. Of zit jij liever op een fijn terras met een lekker drankje?

Route van dagtocht Gorinchem

Een dagtocht over de Maas en de Andelse Maas, langs de dorpjes Wijk en Aalburg, Veen, Aalst en Andel. Bij Andel varen we door de Wilhelminasluis. Na de Wilhelminasluis varen we nog een half uur verder: naar de haven van Gorinchem. In Gorinchem heb je 1,5 uur de tijd om het stadje te ontdekken en te verkennen.

Zo ziet een dag met Wiljo eruit

Om half 10 heten we je welkom aan boord! Om 10 uur vertrekken we onder het genot van een goed stuk gebak en een kopje koffie of thee. Na een ochtend genieten van prachtige uitzichten heb je vast honger gekregen: om 12:30 serveren we ons uitgebreide lunchbuffet. Na de lunch kun rustig je eten laten zakken en je laten rondvaren op de golven. Om 15:00 uur begint de borrel! Bij de borrel horen natuurlijk onbeperkt nootjes en zoutjes, en ook is er koffie, thee, bier, wijn en fris. Om 15:30 komen we weer aan in de haven in Heusden en zit deze fijne dag op het water erop.

Interesse in een dagtocht naar Gorinchem?

Je gaat al mee op de dagtocht naar Woudrichem voor €75-, per persoon. Dit is inclusief boottour, uitgebreid lunchbuffet, borrelhapjes, drankjes en een kop heerlijke koffie of thee met gebak bij ontvangst. 

Ben je op zoek naar een evenement op het water voor een speciale gelegenheid? Dat kan ook bij Wiljo! Voor gezelschappen vanaf 20 personen is het ook mogelijk om deze dagtocht op een andere datum te boeken.

Deze dagtocht vaart niet via een vast vaarschema. Boek een datum die jou het beste uitkomt via ons online reserveringssysteem.

De dagtocht gaat door bij een minimum van 20 deelnemers.

Bij ontvangst krijg je een heerlijk gebak van bakkertje Deeg en een kopje koffie of thee. 

De lunch bestaat uit harde broodjes die rijkelijk belegd zijn met traditionele vleeswaren, kaassoorten en garnituren, zoals een traditioneel Brabants worstenbroodje. Ook is er een goed gevulde groentesoep, stokbrood met roomboter en diverse soorten handfruit. 

Tijd voor een borrel? Aan boord kom je niks tekort! Op elke tafel vind je zoutjes en nootjes en wij lopen rond met bitterhappen

Alle drankjes inbegrepen gedurende de hele vaart! De dagtocht is inclusief bier, wijn, fris, koffie en thee. 

En natuurlijk hebben we ook gedacht aan de vegetariërs onder ons. Heb je speciale dieetwensen? Geen probleem! Geef het even door bij jouw reservering.

Onze dagtochten worden afhankelijk van de beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen gevaren met schip Wiljo of Zeearend. Wij doen ons best om onze schepen toegankelijk te maken voor iedereen! Onze schepen zijn toegankelijk voor mensen die lastig te been zijn of in een niet-automatische rolstoel zitten.

Reacties van de gasten

Anderen bekeken ook

1 uur

12

15

1-uurs Rondvaarten

De route van onze rondvaarten van 1 uur is rustgevend en afwisselend, uniek en gestrekt. Een landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden.

7 uur

25

75

Dagtocht Slot Loevestein

Een boottocht over de Bergsche Maas én een uitstapje bij Slot Loevestein. Wie wil dat nu niet? In deze dagtocht leggen we even aan bij Slot Loevestein: hier krijg je 2 uur de tijd om het kasteel en de prachtige omgeving rustig te bekijken.

6,5 uur

25

75

Dagtocht Biesbosch

Een dagtocht over de Biesbosch is 6,5 uur aan rust en een prachtig uitzichten. Grote rietkragen, veel watervogels en weides vol schapen. Een waanzinnig natuurgebied waar met mooi weer ook veel pleziervaart is.