Een Dagtocht naar Slot Loevestein

Een boottocht over de Bergsche Maas én een uitstapje bij Slot Loevestein. Wie wil dat nu niet? In deze dagtocht van in totaal 6.5 uur leggen we even aan bij Slot Loevestein: hier krijg je 1,5 uur de tijd om het kasteel en de prachtige omgeving rustig te bekijken.

Route van dagtocht Slot Loevestein

Na vertrek in Heusden varen we een klein stukje Bergsche Maas, deze verlaten we snel om het Heusdens kanaal op te gaan. We gaan onder de keersluis door en varen langs het mooie Wijk en Aalburg. Daarna betreden we de wateren van de Andelse Maas, deze stroomt op de grens van Brabant en Gelderland. We varen langs de dorpjes Veen, Aalst en Andel en leggen daarna aan bij Slot Loevestein. Hier krijg je 1.5 uur de tijd om op eigen initiatief de prachtige omgeving te verkennen. Vervolgens zullen we weer richting Heusden varen waar we rond 16:30 uur aanmeren.

Zo ziet een dag met Wiljo eruit

Om half 10 heten we je welkom aan boord! Om 10 uur vertrekken we onder het genot van een goed stuk gebak en een kopje koffie of thee. Na een ochtend genieten van prachtige uitzichten heb je vast honger gekregen: om 11:30 serveren we ons uitgebreide lunchbuffet. Na de lunch kan je rustig je eten laten zakken en je laten rondvaren op de golven. Rond 12:30 zullen we aanmeren bij Slot Loevestein, waar we rond 14:00 weer zullen vertrekken. Om 15:00 uur begint de borrel! Bij de borrel horen natuurlijk onbeperkt nootjes en zoutjes, en ook is er koffie, thee, bier, wijn en fris. Om 16:30 komen we weer aan in de haven in Heusden en zit deze fijne dag op het water erop.

Een dag compleet verzorgd:

 

Prijs arrangement:

€ 79,50 per persoon
€ 37,00 per kind 4-11 jr

We varen uit vanaf 25 personen

De dagtocht is exclusief te boeken vanaf 25 deelnemers op maandag t/m donderdag en vanaf 35 personen van vrijdag t/m zondag.

Meer informatie?

 

    Vaarprogramma:

Deze dagtocht is onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de steiger

Onze dagtochten worden afhankelijk van de beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen gevaren met schip Wiljo of Zeearend. Wij doen ons best om onze schepen toegankelijk te maken voor iedereen! Onze schepen zijn toegankelijk voor mindervaliden.

 Meer informatie vind je hier.

Anderen bekeken ook

1,5 uur

1-100

15,50

Rondvaarten
1,5 uur

De route van onze rondvaarten van 1,5 uur is rustgevend en afwisselend, uniek en gestrekt. Een landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden.

3 uur

1-100

49,50

Brunchvaart 3-uur

Met familie of vrienden gezellig uitgebreid te brunchen op het water? We ontvangen je met koffie, thee of verse sap en nemen je mee op een prachtige tour over de Maas.
Tijdens deze rondvaart serveren we op etagères heerlijke lekkernijen en drink je onbeperkt.

6,5 uur

1-100

79,50

Dagtocht
Biesbosch

Een dagtocht langs en door de Biesbosch is 6,5 uur aan rust en een prachtige uitzichten. Grote rietkragen, veel watervogels en weides vol schapen. Een waanzinnig natuurgebied waar met mooi weer ook veel pleziervaart is.

6,5 uur

1-100

79,50

Dagtocht Bommelerwaard

Bommelerwaard: het eiland tussen de Maas en de Waal. Een rondje Bommelerwaard duurt 6,5 uur: we varen langs dorpjes, onder bruggen door, langs havens en door sluizen. En natuurlijk, de mooiste natuur. Nederland op z’n best!

Zij gingen je voor!