Een Dagtocht naar Woudrichem

Genieten op de golven van de Maas en de Andelse Maas, én op je gemak een nieuwe stad ontdekken? Dat kan met deze 6,5 uur durende dagtocht naar Woudrichem. Woudrichem is een mooi gelegen vestingstadje aan de samenvloeiing van de Maas en de Waal. Het heeft een prachtige historische stadskern waar je doorheen kunt dwalen. Ook zijn er veel historische hoogtepunten, zoals de Martinuskerk, de molen, de stadswallen, de historische haven en de gevangenpoort. Voor ieder wat wils! Deze dagtocht is geschikt voor jong en oud, en perfect als je op zoek bent naar een combinatie van ontspannen op de golven en een nieuwe stad leren kennen. 

Let op

Deze dagtocht vaart niet via een vast vaarschema en is exclusief te boeken vanaf 25 deelnemers op maandag t/m donderdag en vanaf 35 personen van vrijdag t/m zondag.

Met minder personen? Neem dan even contact met ons op of bekijk ons vaarprogramma.

 

Route van dagtocht Woudrichem

Een dagtocht over de Maas en de Andelse Maas, langs de dorpjes Wijk en Aalburg, Veen, Aalst en Andel. Bij Andel varen we door de Wilhelminasluis. Heb je gekozen voor de dagtocht naar Woudrichem, dan meren we na de Wilhelminasluis aan bij Woudrichem. In Woudrichem heb je 1,5 uur de tijd om het stadje te ontdekken en te verkennen. 

Zo ziet een dag met Wiljo eruit

Om half 10 heten we je welkom aan boord! Om 10 uur vertrekken we onder het genot van een goed stuk gebak en een kopje koffie of thee. Na een ochtend genieten van prachtige uitzichten heb je vast honger gekregen: om 11.30 uur serveren we ons uitgebreide lunchbuffet. Rond 12.30 uur zullen we aanmeren in Woudrichem. Hier heb je 1,5 uur de tijd om het stadje te ontdekken. We verlaten Woudrichem weer om 14.00 uur. Om 15.00 begint de borrel! Bij de borrel horen natuurlijk onbeperkt nootjes en zoutjes en ook is er koffie, thee, bier, wijn en fris. om 16.30 komen we weer aan in de haven in Heusden en zit deze fijne dag op het water erop

Een dag compleet verzorgd:

 

 

Prijs arrangement:

€ 79,50 per persoon

Meer informatie?

 

    Vaarprogramma:

Deze dagtocht vaart niet via een vast vaarschema. Boek een datum die jou het beste uitkomt via ons online reserveringssysteem.

De dagtocht is exclusief te boeken vanaf 25 deelnemers op maandag t/m donderdag en vanaf 35 personen van vrijdag t/m zondag.

Met minder personen? Neem dan even contact met ons op.

Deze dagtocht is onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de steiger

Onze dagtochten worden afhankelijk van de beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen gevaren met schip Wiljo of Zeearend. Wij doen ons best om onze schepen toegankelijk te maken voor iedereen! Onze schepen zijn toegankelijk voor mindervaliden.

 Meer informatie vind je hier.

Anderen bekeken ook

1 uur

1-100

15

Rondvaarten
1-uur

De route van onze rondvaarten van 1 uur is rustgevend en afwisselend, uniek en gestrekt. Een landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden.

3 uur

1-100

49,50

Brunchvaart 3-uur

Met familie of vrienden gezellig uitgebreid te brunchen op het water? We ontvangen je met koffie, thee of verse sap en nemen je mee op een prachtige tour over de Maas.
Tijdens deze rondvaart serveren we op etagères heerlijke lekkernijen en drink je onbeperkt.

6,5 uur

1-100

79,50

Dagtocht
Biesbosch

Een dagtocht langs en door de Biesbosch is 6,5 uur aan rust en een prachtige uitzichten. Grote rietkragen, veel watervogels en weides vol schapen. Een waanzinnig natuurgebied waar met mooi weer ook veel pleziervaart is.

6,5 uur

1-100

79,50

Dagtocht Bommelerwaard

Bommelerwaard: het eiland tussen de Maas en de Waal. Een rondje Bommelerwaard duurt 7 uur: we varen langs dorpjes, onder bruggen door, langs havens en door sluizen. En natuurlijk, de mooiste natuur. Nederland op z’n best!

Zij gingen je voor!