Rondvaarten 1,5 uur

Op zoek naar een leuke activiteit in het schilderachtige Heusden, boek dan een rondvaart van ongeveer 1,5 uur over de Maas en Dode Maas. 

De boot vertrekt om 14:30 vanaf onze aanlegsteiger “De Molensteiger” net buiten de stadshaven.

Route van de rondvaart

De route van onze rondvaarten van 1,5 uur is rustgevend en afwisselend, uniek en gestrekt. Een landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden. Tijdens deze rondvaart is er genoeg te zien. Vanaf vertrekpunt Heusden varen we een stukje over de Maas richting het Heusdens kanaal. We varen langs het dorpje Wijk en Aalburg waarna we op de Dode Maasarm terechtkomen. Dit is een prachtig stuk beschermd natuurgebied waar je kunt genieten van verre uitzichten en bijzondere watervogels. Het natuurgebied loopt langs de dorpjes Nederhemert en het dorpje Wellseind.

De rondvaart

Prijs arrangement:

€ 15,50 per persoon
€ 10,50 per kind 4-11 jr

We varen uit vanaf 15 personen

Meer informatie?

Onze dagtochten worden afhankelijk van de beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen gevaren met schip Wiljo of Zeearend. Wij doen ons best om onze schepen toegankelijk te maken voor iedereen! Onze schepen zijn toegankelijk voor mindervaliden.

 Meer informatie vind je hier.

Anderen bekeken ook

3 uur

1-100

49,50

Brunchvaart 3-uur

Met familie of vrienden gezellig uitgebreid te brunchen op het water? We ontvangen je met koffie, thee of verse sap en nemen je mee op een prachtige tour over de Maas.
Tijdens deze rondvaart serveren we op etagères heerlijke lekkernijen en drink je onbeperkt.

6,5 uur

25-100

79,50

Dagtocht Woudrichem

Genieten op de golven van de Maas en de Andelse Maas, én op je gemak een nieuwe stad ontdekken? Dat kan met deze 6,5 uur durende dagtocht naar Woudrichem. Woudrichem is een mooi gelegen vestingstadje aan de samenvloeiing van de Maas en de Waal.

6,5 uur

1-100

79,50

Dagtocht
Biesbosch

Een dagtocht langs en door de Biesbosch is 6,5 uur aan rust en een prachtige uitzichten. Grote rietkragen, veel watervogels en weides vol schapen. Een waanzinnig natuurgebied waar met mooi weer ook veel pleziervaart is.

6,5 uur

1-100

79,50

Dagtocht Bommelerwaard

Bommelerwaard: het eiland tussen de Maas en de Waal. Een rondje Bommelerwaard duurt 6,5 uur: we varen langs dorpjes, onder bruggen door, langs havens en door sluizen. En natuurlijk, de mooiste natuur. Nederland op z’n best!

Zij gingen je voor!