Teamuitje op de Maas​
Een sfeervolle en leuke manier voor een uitje met jouw team
vraag offerte aan

Bij Wiljo organiseren wij de beste en goed verzorgde feestjes, op de golven van de Maas!

Wat is er op het nieuwjaarsuitje

Diverse lekkere hapjes

Geniet van het assortiment aan verschillende hapjes.

Verschillende drankjes

Drank gecombineerd met hapjes maakt het feest nog beter.

Een uitgebreid buffet

Voor een volledige kerstsfeer kan een kerstdiner niet ontbreken.

Nieuwjaarsuitje vieren bij Wiljo

Wil jij het nieuwjaar leuk beginnen met jouw team? Dan ben je bij Wiljo aan het juiste adres. Op onze schepen organiseren wij de leukste uitjes waar jij met jouw team of klanten kan proosten op het nieuwe jaar. Wiljo heeft hiervoor een uitgebreid assortiment inclusief drankjes en hapjes. Stel zelf jouw assortiment samen. 

Ook kan je bij ons terecht voor diverse schepen. Zo hebben wij een echt partyboot (partyboot Zeearend) een een echt schip (schip Wiljo).

De mooiste tochten over de Maas: al sinds 1980

De allereerste boot voer uit in 1980, dat is alweer langer dan 40 jaar geleden. Sinds het officiële ontstaan van Wiljo in 1995 zijn we gegroeid van een vloot bestaande uit één boot naar drie boten, met elk hun eigen capaciteiten en uitstraling. De mooiste en historische rondvaarten, de beste themafeesten en verbindende bedrijfsfeesten. Onze boten hebben al veel mogen meemaken.

Genieten van onze heerlijke hapjes

Onze heerlijke hapjes zijn perfect voor elk feest, bedrijfsevenement of partij. Laat al hapjes rechtstreeks op locatie verzorgen, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten! Of het nu een kantoorfeest is of een vakantiebijeenkomst onze snacks zijn perfect voor de gelegenheid en wij passen dit allemaal aan op uw feesten. 

Samen gezellig feesten

Breng je team bij elkaar, maak plezier en leer elkaar kennen. Geweldige teambuildingactiviteit die heel leuk is. Bij ons vier je de leukste teamuitjes met muziek of heb je het liever rustig. Bij ons kan alles van feesten tot aan gezellig borrelen. Wij passen het aan naar jouw wensen. 

Specifieke diëten of allergieën?

Zijn er specifieke diëten of allergieën waarvan wij af moeten weten om jouw feest helemaal compleet te maken. Laat het ons weten.

Partyboot zeearend

Schip Wiljo

Reacties van de gasten

Wil jij een onvergetelijk kerstfeest organiseren?

Anderen bekeken ook

Nieuwjaarborrel op de Maas

Kerstfeest op de Maas

Nieuwjaarsuitje op de Maas

Bedrijfsborrel op de Maas