Vaderdagbrunch op de Maas

Hoe leuk is het om je vader te verrassen met een uitgebreide brunch op het water? We ontvangen je met een glaasje prosecco en nemen je mee op een verrassende tour over de Maas.
 
Tijdens deze rondvaart serveren we heerlijke lekkernijen en zijn alle drankjes inbegrepen. Boek gemakkelijk online of vraag een offerte aan.
 

Het programma

Om 10.30 uur heten we je welkom aan boord. Om 11.00 uur vertrekken we onder het genot van een glaasje prosecco. Tijdens de tocht trekt het landschap aan u voorbij. Vanuit de haven van Heusden varen we over de maas en Andelse maas, we varen op de grens van Brabant en Gelderland. Het uitzicht is een variatie van kleine dorpjes op de dijken, recreatie, haventjes, molens en Hollandse vergezichten. Tijdens de tocht geniet u niet alleen van het mooie uitzicht maar ook van een heerlijke brunch.

Dit is wat je kunt verwachten

 

Prijs arrangement:

€ 54,50 per persoon

We varen uit vanaf 15 personen

Meer informatie?

 

 

Vaardata:

  • Zondag 18 juni

Onze dagtochten worden afhankelijk van de beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen gevaren met schip Wiljo of Zeearend. Wij doen ons best om onze schepen toegankelijk te maken voor iedereen! Onze schepen zijn toegankelijk voor mindervaliden.

 Meer informatie vind je hier.

Anderen bekeken ook

1 uur

1-100

15

Rondvaarten
1-uur

De route van onze rondvaarten van 1 uur is rustgevend en afwisselend, uniek en gestrekt. Een landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden.

5,5 uur

25-100

75

Dagtocht Woudrichem

Genieten op de golven van de Maas en de Andelse Maas, én op je gemak een nieuwe stad ontdekken? Dat kan met deze 5,5 uur durende dagtocht naar Woudrichem. Woudrichem is een mooi gelegen vestingstadje aan de samenvloeiing van de Maas en de Waal.

6,5 uur

1-100

75

Dagtocht
Biesbosch

Een dagtocht langs en door de Biesbosch is 6,5 uur aan rust en een prachtige uitzichten. Grote rietkragen, veel watervogels en weides vol schapen. Een waanzinnig natuurgebied waar met mooi weer ook veel pleziervaart is.

6,5 uur

1-100

75

Dagtocht Bommelerwaard

Bommelerwaard: het eiland tussen de Maas en de Waal. Een rondje Bommelerwaard duurt 7 uur: we varen langs dorpjes, onder bruggen door, langs havens en door sluizen. En natuurlijk, de mooiste natuur. Nederland op z’n best!

Zij gingen je voor!